Direcţia 5 cântă pentru îndrăgostiţi!

Apropo.ro / 29.01.2013, 14:37
Direcţia 5 cântă pentru îndrăgostiţi!
Trupa va concerta pe 11 şi 14 februarie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, respectiv la Cinema Patria.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Sprint Media Group în colaborare cu Bestmusic.ro oferă un cadou muzical. Trupa Direcţia 5 pregăteşte un concert special: Valentine’s Love Story. Este vorba, de fapt, de două evenimente Direcţia 5 de Valentine’s Day! Primul concert al binecunoscutei trupe va avea loc pe 11 februarie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, iar al doilea spectacol se va desfăşura chiar pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, la Cinema Patria din Bucureşti.

Directia 5

În cadrul evenimentelor Valentine’s Love Story, Marian Ionescu şi trupa Direcţia 5 vă promit un show cu totul şi cu totul special, dedicat tuturor celor care se iubesc! Pentru Valentine’s Love Story din data de 11 februarie, biletele se pot procura, în format electronic, de pe www.iabilet.ro şi www.bestmusic.ro. Iar, în format fizic, acestea se pot cumpăra de la casele de bilete de la Teatrul Naţional şi la Hard Rock Cafe.
Pentru concertul Direcţia 5 de pe 14 februarie, biletele, la aceleaşi preţuri, se găsesc pe www.iabilet.ro, la Cinema Patria şi la Hard Rock Café.