Direcția 5, în Hard Rock Cafe

De: Dragos Tanase / 11.09.2014, 14:00
Direcția 5, în Hard Rock Cafe
Trupa Direcția 5 revine la Hard Rock Cafe în cadrul clasicelor seri "BestMusic cu...", joi, 18 septembrie 2014 de la ora 21:30! Pregătiți-vă de încă un "Live Rock n Roll" marca Marian Ionescu & Co.

Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, direcția 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock românești cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) și mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 18 septembrie să-i vezi alături de Toni Seicarescu și să asculți piese precum „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Îți mulțumesc”, „Iartă-mă”, „Am nevoie de tine”, „Ești stilul meu” sau „Și ce dacă”.

BILETE

Biletele pentru concertul BestMusic cu Direcția 5 din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și pe www.bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 80 de lei cu loc la masă și 100 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vânzare pentru București:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30 colț cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agențiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 și Str. Frumoasă, nr. 56 (colț cu Calea Victoriei)
– Hard Rock Cafe

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masa, scăpându-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se alocă în funcție de cumpărarea biletelor, așa că… dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment prezentat și organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro powered by Magic FM.

Parteneri: MAGIC FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro,  Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, PORT.ro, Deezer, studenție.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock și Bucureșteni.ro