Directia 5 prezintă concertul extraordinar Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC

De: Nicoleta Nicolae / 25.07.2015, 14:00
Directia 5 prezintă concertul extraordinar Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC
Direcţia 5 prezintă concertul extraordinar Directia 5 Simphony, TE IUBESC, care va fi susţinut pe 20 noiembrie la Sala Palatului împreuna cu Orchestra Simfonică Bucureşti, eveniment in cadrul caruia trupa va lansa si urmatorul lor album.

“Ne dam intalnire pe 20 noiembrie cu instrumentistii din Orchestra Simfonica Bucuresti pentru a crea o atmosfera emotionanta pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi si pentru publicul nostru. Ii invitam pe oameni pe 20 noiembrie intr-o lume nebanuit de frumoasa in care directia 5 promite ca nu va fi pierdere de timp”, declara Marian Ionescu.

Muzica directia 5 este generata de dragostea dintre un baiat si o fata cu toate etapele prin care trece ea, dragostea. Aceasta va putea fi ascultata pe acorduri noi doar la concertul de la Sala Palatului: “Cred ca aceasta intalnire pe care o dam cu sonoritatea unei orchestre simfonice era cumva previzibila si publicul nostru o astepta. Ne-a venit ideea de a colabora cu Orchestra Simfonica Bucuresti intr-o zi fericita in care ne-am gandit… De ce nu? Sa ducem rafinamentul pana la capat. Repertoriul pentru seara din 20 noiembrie este ales cu grija astfel incat sa putem traversa momente importante de demult, din anul 1991 pana in 2015”, adauga Marian Ionescu.

La spectacolul sustinut la Sala Palatului pe 20 noiembrie, directia 5 va lansa si urmatorul lor album intitulat “TE IUBESC”: “Noi comentam albumul ca fiind o reusita si da, de 10 ori ne place mult ce am reusit sa inregistram in intervalul 2014- 2015. Este cum nu se poate mai bine si va invitam sa ascultati discul”, spune liderul trupei directia 5. 

In perioada 24 iulie – 7 august, organizatorii evenimentului, Vreau Bilet, ofera celor care cumpara 2 bilete VIP la concertul directia 5 Symphony, TE IUBESC un album de succes al trupei. Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achizitionate si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj. Pretul biletelor este: Vip: 160 lei. Categ 1: 130 lei. Categ 2: 100 lei
Categ 3: 80 lei.Categ 4: 60 lei.