Directorul companiei afgane Ariana a fost agresat de pelerini

Apropo.ro / 15.02.2002, 13:35
Directorul companiei afgane Ariana a fost agresat de pelerini
KABUL, 15 feb (AFP) - Directorul companiei naționale afgane Ariana a fost atacat și ranit, joi, pe aeroportul din Kabul de pelerinii furioși, care, la scurt timp l-au linșat pe ministrul Aviației, Abdul Rahman, a anunțat, vineri, purtatorul de cuvînt al

KABUL, 15 feb (AFP) – Directorul companiei naționale afgane Ariana a fost atacat și ranit, joi, pe aeroportul din Kabul de pelerinii furioși, care, la scurt timp l-au linșat pe ministrul Aviației, Abdul Rahman, a anunțat, vineri, purtatorul de cuvînt al Guvernului, citat de AFP.

„Directorul companiei Ariana a fost batut și a fost nevoie de intervenția ISAF”, Forța Internaționala de Asistența pentru Securitate, cu sediul la Kabul, a declarat purtatorul de cuvînt al Ministerului Afacerilor Externe, Omar Samad.

Directorul companiei aeriene, Ruhallah Aman, este în continuare spitalizat, a precizat, vineri, purtatorul de cuvînt, fara a oferi detalii despre starea acestuia.

El a fost agresat cu puțin timp înainte de a fi atacat ministrul Aviației, care a fost ucis de mulțimea de pelerini, furioși ca au așteptat inutil pe aeroportul din Kabul sa plece în pelerinaj la Mecca.

MEDIAFAX