„Dirty Dancing”, filmul cult al anilor ’80, a devenit musical (Video)

Apropo.ro / 28.11.2014, 11:43
''Nimeni n-o pune pe Baby la colţ'' spunea personajul lui Patrick Swayze la finalul filmului "Dirty Dancing". Şi se pare că, în ciuda celor 27 de ani de când a fost lansat filmul, magia acestor cuvinte n-a reuşit să se risipească. Ba mai mult, ea a crescut în timp conferindu-i lui Patrick Swayze o aură de erou romantic prin excelenţă. În fond, ce să nu-ţi placă la un film despre muzică şi iubirea care trece dincolo de graniţele sociale?
„Dirty Dancing” a fost lansat în 1987 în sistem de Home Video, adică direct în magazinele de închiriat casete video. Însă succesul de care s-a bucurat chiar şi în această formă a convins câţiva investitori să îl distribuie şi în cinematografe. Urmarea? Un film care a însemnat lansarea lui Patrick Swayze în lumea show-bizz-ului american şi o nebunie la nivel internaţional.
  
Astăzi, alţi investitori curajoşi au decis să readucă în atenţia publicului acest film cult, însă nu printr-o nouă reeditare cinematografică, ci printr-un musical care a avut premiera pe 28 noiembrie 2014 în Melbourne. „O excelentă punere în scenă” spun cei de la The Times, „Un spectacol care îi va încânta pe vechii fani, dar şi pe cei noi” adaugă The Independent.  
  
Ţi-ai dori să vezi acest spectacol? 

Sursa: http://www.dirtydancingontour.com