Discovery Channel, drepturi de difuzare pentru documentarul Racing Extinctin

De: Nicoleta Nicolae / 16.02.2015, 14:38
Discovery Channel, drepturi de difuzare pentru documentarul Racing Extinctin
Discovery Channel anunţă achiziţia drepturilor de difuzare la nivel internaţional a documentarului Racing Extinction, semnat de regizorul premiat cu Oscar pentru „The Cove”, Louie Psihoyos. Premiera mondială a avut loc în cadrul Festivalului de Film Sundance 2015, din Statele Unite.

„Documentarul Racing Exctinction va avea probabil acelaşi impact pe care l-a avut An Inconvenient Truth (Un adevăr incomod – n.r.) în discuţia despre încălzirea globală”, a declarat pentru Paginademedia.ro, Ada Roseti, Director de programe pe Europa de Sud-Est, Discovery Networks Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA).

Discovery Channel va prezenta, în premieră, în toamna acestui an Racing Extinction în 220 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România. În plus, documentarul va fi proiectat în cinematografele din 10 state, inclusiv în SUA, şi în cadrul unor evenimente speciale.

În documentarul Racing Extinction, regizorul Louie Psihoyo, alaturi de echipa care a realizat filmul premiat cu Oscar „The Cove” (Golful), aduna un grup de artisti si activisti pentru protectia mediului intr-o noua operatiune derulata sub acoperire, avand ca obiectiv sa dezvaluie lumea ascunsa a speciilor in pericol de disparitie si lupta pentru protejarea lor.