Discreţie totală! Irina Nicolae de la A.S.I.A. a devenit mămică

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 11:49
Discreţie totală! Irina Nicolae de la A.S.I.A. a devenit mămică
Irina Nicolae s-a retras din peisajul autohton şi trăieşte de câţiva ani la Budapesta împreună cu soţul ei, omul de afaceri Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

Fostă membră A.S.I.A. se declară fericită cu viaţa pe care o duce. Recent, Irina Nicolae a născut. Artista a adus pe lume o fetiţă, după o sarcină pe care a ţinut-o cât mai discret posibil. Fetiţa care a venit pe lume la o maternitatea din Viena va purta numele Scarlett-Maria.

“Ne dorim foarte mult copii, nu este un secret. Dumnezeu ştie cel mai bine când este momentul potrivit şi pentru asta. Sper să vin curând şi cu noutăţi.”

„Locuiesc în afara ţării din 2005, dar primii ani i-am petrecut la Viena, un alt oraş pe care-l numesc acasă, Marius fiind austriac. Dar Budapesta rămâne în sufletul meu pentru multele momente speciale şi frumoase din viaţa mea. Budapesta este un oraş superb, pe care vi-l recomand cu mare drag. (…)Viaţa mea este dinamică. Călătorim mult şi asta îmi place enorm. Simt că evoluez, simt că învăţ în fiecare zi câte ceva nou, simt că acumulez informaţii utile pentru proiectele mele viitoare şi simt că ăsta este doar începutul.(…) Nu îmi lipseşte nimic din ceea ce mi-aş dori. Eu mi-am dorit să trăiesc frumos, simplu, alături de cel pe care-l iubesc, să fac ceea ce-mi place şi să am libertatea de a decide cine sunt, cu cine sunt şi unde vreau să ajung”, spunea Irina Nicolae în urmă cu ceva timp.