Disney Channel anunţă premiera unui nou film, Zombi

Apropo.ro / 25.05.2018, 15:08
Disney Channel anunţă premiera unui nou film, Zombi
Disney Channel anunţă premiera unui nou film, Zombi, destinat copiilor şi adolescenţilor, sâmbătă, 26 mai, la 11:30. Producţia este definită de muzica pop & hip-hop şi coregrafiile senzationale.

Acţiunea se petrece într-un loc fictiv, numit Seabrook, o comunitate construită pe anumite şabloane, a cărei atmosferă este încărcată cu o conformitate vioaie, la 50 de ani după apocalipsa zombi. Astăzi, zombii nu mai prezintă nicio ameninţare, însă sunt forţaţi să locuiască în Orasul Zombi – o comunitate izolată şi aflată într-o stare precară care a fost infuzată cu spiritul lor creativ şi unic. Dar, în momentul în care se dă anunţul că li se permite în sfârşit să se înscrie la Liceul Seabrook, viaţa lor se va schimba pentru totdeauna.

Addison este o adolescentă în primul an de liceu care îşi doreşte să devină majoretă, statutul suprem într-un oraş în care imaginea are o mare însemnătate. Atunci când ea este acceptată în echipă, visul ei se îndeplineşte… până când îl întâlneşte pe Zed, un zombi atrăgător, carismatic hotărât să joace fotbal pentru Mighty Shrimp, o echipă care are nevoie disperată de o victorie. Addison este asaltată de critici aspre după ce se împrieteneşte cu un zombi până când, spre uimirea întregului oraş, Zed începe să câştige meciuri.

Pe măsură ce îi cunoaşte mai bine pe Zed şi pe prietenii lui zombi, Addison învaţă că zombii şi majoretele nu sunt atât de diferiţi până la urmă şi că Seabrook trebuie să-şi aprecieze toţi locuitorii, nu doar pe cei care acumulează victorii la palmares. Ea este determinată să ia atitudine şi să le arate prietenilor şi familiei ei că lucrurile trebuie să se schimbe. Zed şi Addison îşi adună eforturile pentru a le arăta tuturor locuitorilor Seabrook ce pot realiza dacă acceptă diferenţele dintre ei şi celebrează ceea ce îi face să fie o comunitate.

Din distribuţia filmului fac parte: Meg Donnelly alias Addison; Milo Manheim alias Zed; Trevor Tordjman alias Bucky; Kylee Russell alias Eliza; Carla Jeffery alias Bree; James Godfrey alias Bonzo; şi Kingston Foster alias Zoey.

Textul şi scenariul au fost scrise de David Light şi Joseph Raso, care sunt şi co-producători.  Filmul este regizat de Paul Hoen (regizor al mai multor filme marca Disney Channel Original inclusiv „Camp Rock 2” şi „Jump In!” pentru care a obţinut un premiu DGA) avându-i pe Effie Brown (câştigătoare a premiului Ghildei producătorilor din America pentru „Real Women Have Curves” şi „Stranger Inside”) şi Paul Hoen ca producători executivi. Coregrafia este semnată de Christopher Scott („So You Think You Can Dance,” „Teen Beach Movie”) şi de Jeff Hornaday („Teen Beach Movie”).  Mark Hofeling („Descendants 2,” „High School Musical”) are rolul de production designer, iar Rita McGhee („The New Edition Story,” „Empire”) este creatoarea de costume.