Dispari în 150 de secunde! (Video)

Apropo.ro / 04.01.2013, 13:45
Dispari în 150 de secunde! (Video)
Ți-ai dorit vreodată să intri într-un magazin de electronice, să iei ce poftești, după care să dispari fără să plătești?

Retailerul de electronice german Saturn a lansat un concurs – promoție, inedit, odată cu lansarea celui de-al 150-lea magazin.

Momentul nu va fi prea curând uitat, mai ales de unul dintre cei mai norocoși „clienți” ai magazinului.

De pe pagina de Facebook a Saturn a fost ales, la întâmplare, un fan din cei 40.000 existenți, pe nume Sebastian – 27 de ani, care a avut posibilitatea să ia ce și cât dorește din magazinul de electrocasnice într-un timp de 150 de secunde fără să plătească un ban la ieșirea din incintă.

Ai 150 de secunde ca să cumperi ce vrei tu de pe tare.ro

Astfel, Sebastian a luat startul în magazin cu entuziasm și dorință, după ce a ochit el câteva obiecte de preț. El a fost filmat pe toată durata celor 150 de secunde de cumpărături gratuite.

La casă i-a fost evaluată „prada” care a însumat nu mai puțin de 28.946 de euro. Nimeni nu i-a cerut bani, ba chiar a fost felicitat pentru cum s-a descurcat. Ulterior, Sebastian a declarat că a simțit pe pielea lui ce înseamnă adrenalina pură.

sebastian

Concursul s-a intitulat „Tot ce poți căra”, din din cât s-a observat, Sebastian s-a descurcat de minune. El a ales să plece acasă cu câteva notebook-uri, camere SLR, smartphone-uri, un frigider și multe altele.