Disperate să muncească, japonezele poartă scutece

Apropo.ro / 10.11.2012, 20:00
Disperate să muncească, japonezele poartă scutece
Deși pare ciudat, există oameni care ar face orice decât să meargă la toaletă. Unii poartă chiar și pamperși.

Scutecele pentru adulți au devenit populare în rândul japonezilor, deși sunt cam incomode.

O mulțime de angajate japoneze folosesc scutecele (pamperșii) pentru adulți atunci când merg la muncă. Nu pentru că ar avea probleme cu sănătatea, ci că au impresia că pierd din timpul lor de muncă pentru a merge la toaletă. Acest obicei ciudat a devenit un trend în rândul angajaților asiatici. Nimeni nu îi obligă să o facă!

Masculinizarea femeilor a devenit un subiect popular în Japonia, așa cum statisticile arată că din ce în ce mai multe femei lasă multă mizerie în urma lor, la toaletă. Nu vor să mai stea să spele în urma lor, să tragă apa, să nu lase fire de păr peste tot, etc. Am putea spune că acest obicei este aproape universal valabil.

pampers la femei

Mai bine cu pampers, decât o tură la toaletă

O baie curată este un motivare în plus pentru angajați să poarte scutece.

Una dintre purtătoarele de pamperși nu s-a sfiit să recunoască că îi poartă, deși are 25 de ani și lucrează la o agenție imobiliară. Angajata pe nume Kaori povestește că a purtat scutece în ultimele șase luni aproape zilnic, în loc să meargă la toaletă. Desigur, purtatul pamperșilor nu lasă loc îmbrăcării de pantaloni, pentru că se observă, ci doar fustei.

Obiceiul cu purtatul scutecelor pare cam exagerat și pentru un workaholic.

În anumite magazine, produselor de igienă pentru femei li s-au alăturat și scutecele, ba mai mult, există un site unde și bărbații pot vedea „desuurile” acestea ale femeilor.

Toate femeile intervievate pe această temă au recunoscut că lasă pamperșii acasă atunci când merg la o întâlnire cu iubitul.