Distractie chinezeasca! Steaua a invins cu 3-1 pe Tianjin Teda! (Prosport)

Apropo.ro / 18.01.2009, 20:51
Distractie chinezeasca! Steaua a invins cu 3-1 pe Tianjin Teda! (Prosport)
Primul amical al Stelei din cantonamentul de la Oliva Nova a adus si o victorie pentru echipa din Ghencea, scrie Prosport.

Ros-albastrii au aratat o pofta de joc, mai ales in prima parte, atunci cand doar ei au existat pe teren. Meciul a inceput putin mai slab, chinezii lovind bara transversala dintr-o lovitura libera executata magistral, dar Steaua a raspuns imediat si a deschis scorul prin Ovidiu Petre.

Bucuria nu a durat mult, pentru ca la numai trei minute op greseala colectiva in defensiva a adus egalarea pentru cei de la Tianjin, insa nu a fost decat un foc de paie, pentru ca Steaua a ripostat prin acelasi Ovidiu Petre si a intrat la cabine in avantaj.

In repriza a doua Lacatus a inlocuit intreaga formatie, iar jocul vicecampionilor a lasat de dorit. Ritmul partidei a scazut, iar in teren a intervenit apatia ambelor formatii. Cu toate acestea, Steaua a mai punctat odata prin columbianul Dayro Moreno. Partida s-a incheiat cu o victorie a Stelei si cu un mare plus in dreptul lui Szekely si Toja, care au jucat foarte bine astazi.

Mai multe detalii despre victoria Stelei, pe Prosport.ro.

Foto: Prosport.ro