Distracție de bețivi: au înotat cu delfinii, după care au furat un pinguin

De: Marian Andrei / 25.04.2012, 10:30
Distracție de bețivi: au înotat cu delfinii, după care au furat un pinguin
Trei australieni "afumați" bine au căzut de acord că ceea ce le trebuie ca să completeze distracția este o partidă de înot alături de delfinii din Parcul Acvatic Queensland. Și ca să fie tacâmul complet, la plecare au luat cu ei și vedeta parcului, pinguinul Dirk.

Cei trei bărbați s-au furișat weekendul trecut, fără a fi observați de paznici, în incinta Australian Sea World, parcul acvatic din Queensland. După ce s-au răcorit făcând o baie alături de delfini, au considerat că ar fi bine să aibă și un suvenir de la această escapadă. Cel mai la îndemână s-a nimerit să fie una dintre vedetele parcului acvatic, pinguinul Dirk.

Ajunși acasă, cei trei s-au filmat împreună cu „trofeul”, însă a doua zi de dimineață, trezindu-se cu pinguinul în casă, și-au dat seama că au „comis-o” și au dus pinguinul afară, unde l-au abandonat pe marginea unui canal.

Dirk a fost in cele din urmă salvat de Paza de Coastă, după apelul unui cuplu care trecea prin zonă. Directorul Sea World a declarat că pinguinul a fost salvat „în ultimul moment”, apele canalului fiind pline de rechini.

Cei trei bărbați au fost identificați și urmează sa apară, pe 2 mai, în fața tribunalului, fiind acuzați de pătrundere neautorizată, furt și detinere ilegală a unei specii protejate.