Distracție maximă și multă bere la Oktoberfest 2013 din Germania (Poze)

Apropo.ro / 26.09.2013, 17:00
Anual, de la mijlocul lui septembrie și până la începutul lui octombrie, în Germania are loc Oktoberfest "Sărbătoarea lui octombrie" unde distracția este maximă în compania litrilor de bere.

Oktoberfest sau „sărbătoarea lui octombrie” nu este sărbătorită doar în Munchen, ci și în Hanovra, Stuttgard, bad Hersfeld, Eisleben sau Hildburghausen. Festivaul bavarez este celebrat, de asemenea, în mai multe țări de pe toate continentele. În general, sărbătoarea poartă același nume peste tot – Oktoberfest.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Pentru că milioane de adulți vin să se distreze, gustă din numeroasele sortimente de bere, cântă, dansează, se leagă prietenii sau relații, Oktoberfest este văzut ca un Disneyland pentru adulți.

GALERIE FOTO

oktoberfest

oktoberfest

oktoberfest

oktoberfest

De reținut este faptul că berea se bea doar din halbe speciale de un litru, se fac grătare din zburătoare, cârnați și fripturi, pește, fructe trase în ciocolată, turtă dulce și alte nebunii culinare. Din peisaj nu lipsește parcul de distracții și nici muzica live.

oktoberfest

oktoberfest

oktoberfest

Vizitatorii poartă în piept inimioare pe care sunt inscripționate mesaje de genul „te iubesc” sau „hai să ne întâlnim la anul”