DIVA difuzează în premieră în România serialul “Hudston şi Rex”

De: Mioara Tronaru / 20.08.2019, 16:13
DIVA difuzează în premieră în România serialul “Hudston şi Rex”
Hudson şi Rex, este noul serial poliţist, difuzat la DIVA în premieră în România, despre parteneriatul dintre detectivul Charlie Hudson (John Reardon) şi Rex, un câine poliţist, difuzat în fiecare marţi, de la 21:00, din 3 septembrie.

Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) face echipă cu un câine de poliţie, un coibănesc- german cu miros antrenat şi urechi fine, care răspunde la numele de Rex (Diesel vom Burgimwald). Împreună investighează cazuri complexe de la crimă, răpiri care dezvăluie conspiraţii complexe, până la un jaf armat soldat cu victime care îi conduce în înaltele sfere ale societăţii. Cu experienţa lui Charlie şi instinctele lui Rex această pereche devine de neoprit.

Când serialul Hudson şi Rex debutează, relaţia dintre Detectivul Charlie Hudson şi Rex – ambii fermecători în stilul propriu – sunt deja o echipă în adevăratul sens al cuvântului chiar şi când trec printr-o situaţie periculoasă sau analizează o scenă a crimei. Cazurile investigate sunt speciale pentru ei şi aparent, poliţia din St. John (oraş fictiv) nu duce lipsă de dosare complicate de crimă care trebuiesc soluţionate.

Perechea este ajutată de Şeful Joe Donovan (Kevin Hanchard), liderul incontestabil al diviziei de criminalistică, criminalista Sarah Truong (Mayko Nguyen) – un ochi ager în colectarea probelor criminalistice, nici un detaliu nu îi scapă, chiar dacă prelevează amprente de pe o armă a crimei sau efectuează o autopsie şi specialistul în tehnologie Jesse Mills (Justin Kelly), persoana care analizează filmări, sparge parole şi găseşte informaţii sensibile.

Experienţa lui Charlie şi simţurile ascuţite ale lui Rex transformă aceşti parteneri în perechea perfecta pentru investigarea crimelor. Urmăreşte-i în acţiune în fiecare marţi, de la 21:00, din 3 septembrie, în premieră la DIVA!