Divele au ieşit pe post! Şi-au amintit de fostele iubiri

Apropo.ro / 02.11.2012, 10:07
Divele au ieşit pe post! Şi-au amintit de fostele iubiri
Aseară, telespectatorii au avut de unde alege: atât Mihaela Rădulescu cât şi Andreea Marin au venit la TV pentru a povesti despre relaţiile lor sentimentale.

Andreea Marin a vorbit, in platoul WOWbiz, despre prima sa căsnicie. Diva s-a măritat cu Cristian Gheorghiţă pe când avea doar 18 ani. Mariajul lor nu a durat decât trei ani. În prezent, Cristian Gheorghiţă lucrează într-o televiziune.

„Dintr-o experienţă precum divorţul ai multe de învăţat despre tine. Vina se împarte atunci când doi oameni se despart. Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 18 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite. Doi oameni se iubesc în momentul în care se întâlnesc, dar se pot dezvolta în mod diferit ulterior. Asta mi-a zis tata. Orice cuplu care ajunge la divorţ trece şi prin reproşuri de genul că nu e bine pusă cana pe masă. Bineînţeles că am trecut şi noi printr-o astfel de fază a relaţiei. Nu eu l-am anunţat că divorţez. A fost o decizie luată de comun acord. Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au ramas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a declarat „Zana” la WOWbiz.

Pe de altă parte, invitată joi, la Acasă TV, Mihaela Rădulescu a povestit unul dintre gesturile nebuneşti pe care le-a făcut în tinereţe, în timp ce se iubea cu actorul şi regizorul Dan Chişu.

„Eram noi tineri, aveam 20 şi ceva de ani şi ne-am certat foarte rău la mare, iar eu am decis că trebuie să plec. Îmi aduc aminte că m-am dat jos din maşină, supărată, iar el m-a lăsat acolo, în stradă. Atunci am făcut autostopul pentru prima şi ultima dată în viaţă. Aveam pantaloni scurţi corespunzători şi a oprit prima maşină. M-am urcat în ea, iar între timp Dan a întors maşina şi a început o urmărire ca în filme. Am mers câţiva km cu omul ăla până când Dan era să intre cu maşina în noi. Atunci mi s-a părut că am făcut o chestie foarte tare, când de fapt nu făcusem nimic”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.