Divergențe între Rednic și Borcea

Apropo.ro / 20.12.2006, 09:52
Divergențe între Rednic și Borcea
Antrenorul Mircea Rednic și directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-au certat pe marginea plecarii de la echipa a lui Catalin Munteanu și pe transferul fotbalistului Silviu Balace, au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului


Antrenorul Mircea Rednic și directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-au certat pe marginea plecarii de la echipa a lui Catalin Munteanu și pe transferul fotbalistului Silviu Balace, au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului dinamovist.

Rednic l-a dorit cu insistența la Dinamo pe mijlocașul echipei FC Vaslui, Marius Croitoru, dar Cristi Borcea și alți câțiva acționari s-au declarat împotriva acestui transfer, pentru ca fotbalistul are o clauza de reziliere a contractului în valoare de 500.000 de euro, suma considerata mult prea mare.

Pentru a acoperi plecarea lui Munteanu, conducerea clubului a obținut transferului lui Silviu Balace de la Politehnica Timișoara, soluție neagreata de tehnician. Din acest motiv, Rednic nu a dorit sa participe la conferința de presa în cadrul careia a fost prezentat oficial fostul fotbalist al gruparii timișorene. Rednic a plecat extrem de nervos cu aproximativ zece minute înainte de începerea conferinței, la care Cristi Borcea a oficializat desparțirea de Catalin Munteanu. Rednic a fost nemulțumit și de faptul ca Borcea a motivat desparțirea de Munteanu prin faptul ca jucatorul nu mai face parte din planurile tactice ale antrenorului. De asemenea, Borcea a specificat faptul ca antrenorul Mircea Rednic este singurul responsabil de plecarile și venirile din aceasta iarna.

Rednic neaga divergențele cu Borcea referitoare la transferuri

Antrenorul Mircea Rednic a declarat marți, agenției MEDIAFAX, ca nu a discutat în contradictoriu cu directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, pe marginea trasnferurilor facute în aceasta iarna, și a precizat ca toate mutarile au fost facute la sugestia sa.

„Nici vorba de cearta între mine și Borcea. Toate transferurile sunt facute la sugestia mea. Eu raspund de rezultate la Dinamo și e normal sa lucrez cu jucatorii pe care îi cer”, a specificat Rednic.

Surse din cadrul clubului dinamovist au afirmat, marți, ca antrenorul Mircea Rednic și directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, s-au certat pe marginea plecarii de la echipa a lui Catalin Munteanu și pe transferul fotbalistului Silviu Balace.

Rednic l-a dorit cu insistența la Dinamo pe mijlocașul echipei FC Vaslui, Marius Croitoru, dar Cristi Borcea și alți câțiva acționari s-au declarat împotriva acestui transfer, pentru ca fotbalistul are o clauza de reziliere a contractului în valoare de 500.000 de euro, suma considerata mult prea mare.

Pentru a acoperi plecarea lui Munteanu, conducerea clubului a obținut transferului lui Silviu Balace de la Politehnica Timișoara, soluție neagreata de tehnician. Din acest motiv, Rednic nu a dorit sa participe la conferința de presa în cadrul careia a fost prezentat oficial fostul fotbalist al gruparii timișorene. Rednic a plecat extrem de nervos cu aproximativ zece minute înainte de începerea conferinței, la care Cristi Borcea a oficializat desparțirea de Catalin Munteanu. Rednic a fost nemulțumit și de faptul ca Borcea a motivat desparțirea de Munteanu prin faptul ca jucatorul nu mai face parte din planurile tactice ale antrenorului.

Rednic: Am la dispoziție o suma mare de bani pentru achiziționarea unui atacant de top

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, ca va pleca în Portugalia sa discute transferul unui atacant de top, pentru care conducerea clubului i-a pus la dispoziție o suma mare de bani.

„Trebuie sa ne liniștim un pic dupa plecarea lui Ganea. În primul rând pentru mine este primordiala achiziționarea unui atacant de top și, în acest sens, mi s-a pus la dispoziție o suma mare de bani. Am discutat cu conducerea clubului, care a fost de acord ca trebuie sa luam un atacant de top. E clar ca nu pot ramâne cu N&D. Cuplul Niculescu și Danciulescu are nevoie de concurența ca sa fie productiv. Eu nu plec degeaba la Lisabona. Plec sa vad și meciul, dar și pentru a ma întâlni cu doi jucatori. Un spaniol și un portughez, cu care suntem în tratative”, a spus antrenorul „câinilor”, care va urmari ultimul meci al Benficai din acest an, din campionat, cu Belenenses, ce va avea loc joi.

Tehnicianul dinamovist a mai declaerat ca discuțiile în ceea ce privește aducerea portarului Bogdan Lobonț la Dinamo au eșuat, în consecința fiind nevoit sa negocieze și pentru un portar. „Vom mai aduce și un portar, pentru ca nu-i am decât pe Romanovs și pe Matache. Cu Lobonț a cazut, e clar ca va trebui sa mai aducem un portar”, a mai spus Rednic.

În ceea ce privește plecarea lui Catalin Munteanu, Rednic spune ca acseta nu mai intra în lanurile sale din cauza faptului ca pe postul pe care urma sa-l foloseasca, mai are alți trei fotbaliști: „Am facut o strategie pe posturi și am spus care este situație pe fiecare post. Catalin Munteanu nu mai putea sa joace la mine în partea stânga, doar mijlocaș central. Și aici, pe zona centrala, sunt Vranjkovici, Denis Șerban și Cristea. Cristea nu va mai juca în lateral”.

Deși marți dimineața a declarat agenției MEDIAFAX ca își dorește achiziționarea lui Marius Croitoru de la FC Vaslui, Rednic a spus, în aceasta seara, ca acesta trebuie sa mai aștepte. „Pe Croitoru mi-l doresc, e adevarat, îl știu de mult timp, dar trebuie sa mai aștepte un pic. Era varianta cu Vranjkovic și cu Croitoru, și cu Vranjkovici am ieșit mai bine. Eu sunt în bune relații cu domnul Porumboiu, dar acum prioritar este achiziționarea unui atacant”, a motivat Rednic.

Rednic a refuzat sa comenteze pe marginea eventualei sosiri a lui Artavazd Karamian de la rivala Rapid. „Pâna nu semneaza, nu vorbim. Pâna acum au semnat Vranjkovici și Balace, despre care eu cred ca este cel mai bun jucator de la Timișoara”, a adaugat Rednic.

Mediafax