Divorţ cu noroc! Catrinel Sandu are iubit medic, vilă nouă şi job bănos în SUA

Apropo.ro / 08.06.2018, 09:05
Divorţ cu noroc! Catrinel Sandu are iubit medic, vilă nouă şi job bănos în SUA
Gabriel Trifu (42 de ani) şi Catrinel Sandu (40 de ani) divorţează după 11 ani de căsnicie. Motivul separării este infidelitatea. Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.

A trecut printr-o perioadă extrem de grea, dar Catrinel Sandu pare să fie din nou fericită. Acum zâmbeşte în braţele noului iubit şi se simte mai bine ca niciodată.

Bărbatul este medic de profesie, având specialitatea de stomatolog şi care are propria clinică în America.

”Catrinel e fericită acum, iar pentru asta e responsabil domnul doctor. Bărbatul e medic stomatolog, are clinica lui şi este un om extrem de responsabil şi de matur. Petrec mult timp împreună, i-a cunoscut fetiţele, se înţeleg foarte bine”, a declarat, pentru click.ro, o sursă din apropierea blondei.

În prezent, Catrinel locuieşte cu fetele în Sarasota, într-o căsuţă superbă, de 240.000 $. Şi pe plan profesional s-au schimbat lucrurile. Dacă înainte lucra la o şcoală de dans part time, ea a fost angajată acum cu normă întreagă la Manatee School for the Arts.

L-a prins cu cea mai bună prietenă! Adevărul a ieşit la iveală! Catrinel Sandu, despre infidelitatea lui Lucian Viziru

Catrinel Sandu locuieşte de ani buni în America. Fosta “bebeluşă” şi-a urmat soţul, tenismenul Gabi Trifu, în Florida, acolo unde are grija de cele două feţite  Sarah şi Lara. Fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” a mai bifat şi în trecut un eşec amoros, cu Lucian Viziru, de care s-a despărţit în 2004. Ca şi acum, şi atunci motivul despărţirii a fost tot infidelitatea. A fost înşelată de Lucian cu cea mai bună prietenă.