Divorțează Andreea Marin de Ștefan Bănică?

De: Marian Andrei / 07.04.2012, 12:44
Divorțează Andreea Marin de Ștefan Bănică?
Au apărut speculații conform cărora Bănică și Andreea Marin sunt la un pas de divorț, după ce cântărețul ar fi înșelat-o cu Lavinia Pârva. Ba mai mult, Bănică Jr s-ar fi ales și cu o boală venerică, motiv pentru care a fost la o clinică privată, pentru o serie de investigații.

„Zâna” a vorbit deschis despre speculațiile apărute în presă și, deși a precizat că este convinsă că soțul i-a fost fidel, susține că un eventual divorț nu ar fi un capăt de țară.

„Privesc mult mai detașată acest subiect în a doua mea viață ca familistă. Am pornit la drum cu dragoste și cu toata dăruirea, dar un divorț nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai prețios, în rest, le rezolvă timpul pe toate”, a spus Andreea Marin, la finalul lunii trecute.

Potrivit Click, Ștefan Bănică Jr ar fi mers la o clinică privată din București, pentru o serie de analize, care se solicita în cazul unui pacient care este suspectat ca sufera de uretrita. „Uretrita este provocata, in majoritatea cazurilor, de o boala venerica, dar poate fi provocata si de o raceala”, a declarat conf. dr. Vasile Benea, de la Spitalul de Dermato-Venerologie „Scarlat Longhin”.