Divorţează Prigoană de Bahmu?

Apropo.ro / 09.08.2012, 15:34
Divorţează Prigoană de Bahmu?
Sunt din nou probleme în cuplul Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană!

BahmuDupă ce s-au certat zilele trecute, iar situaţia era tensionată acasă, Bahmu a plecat la aer curat cu copiii. Drept urmare, Silviu Prigoană a depus o sesizare în instanţă, în vederea emiterii unui ordin de protecţie a celor doi copii minori ai cuplului. „E absolut penibil să-mi spăl rufele în public”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru MEDIAFAX.

Adriana BahmuteanuAceasta a mai spus că nu ştie de ce soţul ei a procedat astfel. „Nu înţeleg ce problemă are, când el e în călătorie de afaceri în străinătate”, a spus Bahmuţeanu. Adriana a mai precizat că se află la „un resort lângă Bucureşti”, cu copiii, pentru câteva zile, să stea la aer curat. Silviu Prigoană i-a desfăcut contractul de muncă la postul Etno TV, unde ea era manager. „Nu aşa te porţi cu mama copiilor tăi”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Sesizarea lui Silviu Prigoană, care are ca obiect „ordonanţă preşedinţială ordin de protecţie”, a fost înregistrată în 7 august la Judecătoria Sectorului 3, soţia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoană, având calitatea de pârât. Cauza are termen de judecată în 5 septembrie.

Silviu Prigoană a spus că în sesizarea depusă la Judecătoria Sectorului 3 cere să fie dispus un ordin de protecţie pentru cei doi copii minori ai lui, arătând totdată că a făcut şi plângere la poliţie.

„Aceasta este procedura legală în România”, a precizat Silviu Prigoană. Întrebat de ce a făcut aceste sesizări, Prigoană a răspuns că „au dispărut copiii din casă”. „Nu eram acasă. Am depus sesizările pentru că au dispărut copiii din casă, nu s-au mai întors în 48 de ore”, a precizat Silviu Prigoană, care a arătat că aşa este noua lege ce reglementează protecţia copilului.

Prigoană a menţionat că nu a cerut divorţ, custodie sau partaj.

Citeşte toate detaliile pe MEDIAFAX!