Divorţul anului! Aurel Tămaş s-ar fi îndrăgostit de MISS ROMÂNIA. Uite cum arată „Minunea lui Tămaş”! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 21.02.2018, 11:38
Divorţul anului! Aurel Tămaş s-ar fi îndrăgostit de MISS ROMÂNIA. Uite cum arată
Primele zvonuri despre divorţul lui Aurel Tămaş (56 de ani), căsătorit de 20 de ani cu Marieta Tămaş şi cu care are un fiu, Antonio (17 ani) au fost făcute publice.

Surse din anturajul lui Tămaş, citate de click.ro susţin că solistul ar avea, de vreo patru ani, o relaţie extraconjugală, de care soţia lui a aflat. Cei doi au decis să continuie să locuiască împreună pentru binele fiului lor, dar şi pentru a-şi proteja impresionanta avere.

Cea care i-a furat inima solistului este o tânără în vârstă de 25 de ani. Eliza Ancău  a câştigat mai multe concursuri de Miss, inclusiv peste hotare. Eliza a lucrat ca asistentă la emisiunea artistului, ”Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV, în plus îl impresariază pe Aurel.

”Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nici o treabă”, a declarat o sursă din anturajul artistului