Divorţul anului în lumea sportului! Unul din cei mai mari fotbalişti români se desparte de soţie în mare secret!

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2015, 09:13
Divorţul anului în lumea sportului! Unul din cei mai mari fotbalişti români se desparte de soţie în mare secret!
Membru marcant al generatiei de aur a fotbalului romanesc, Dorinel Munteanu a decis sa puna punct casniciei cu Simona, dupa 27 de ani petrecuti impreuna.


Cu cele 134 de selectii stranse sub tricolor, Dorinel Munteanu (47 de ani) si-a facut un nume mare in fotbal, prestatiile de la Dinamo, Cercle Bruges, FC Koln, Wolfsburg sau Steaua contribuind la o cariera cu adevarat impresionanta. Antrenor in ultimii 10 ani, Dorinel a facut performanta la CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua, Dinamo sau Kuban Krasnodar, ultima echipa pregatita fiind Astra Giurgiu, la inceputul acestui an.
In prezent fara contract, fostul mare fotbalist are timp sa-si rezolve recentele probleme aparute in familie, Dorinel si sotia Simona inaintand in mare secret actiunea de divort, conform wowbiz.ro.

Dupa 27 de ani de casnicie, cei doi au decis sa se separe, urmand ca la partaj instanta sa stabileasca ce parte din averea comuna va reveni fiecaruia. Simona si Dorinel au impreuna o fata, Bianca (24 de ani), care a locuit impreuna cu mama ei in Germania pana in 2011, cand familia s-a reintregit in Romania.