Divorțul cântăreței Adele a fost finalizat, la doi ani după separarea de fostul soț

De: Loredana Toma / 05.03.2021, 14:24
Divorțul cântăreței Adele a fost finalizat, la doi ani după separarea de fostul soț

Divorțul dintre Adele și fostul soț, Simon Konecki, a fost finalizat, la doi ani după separare, cei doi împărțind averea de 190 de milioane de dolari a artistei britanice.

Adele, în vârstă de 32 de ani, autoarea unor hituri precum “Someone Like You”, și fostul său soț, în vârstă de 46 de ani, au optat să se reprezinte singuri la proces, au avut nevoie de mediatori pentru a împărți averea starului și a lui Konecki, însă alte detalii financiare nu au fost făcute publice, scrie Daily Mail. Totodată, cei doi vor avea custodie comună asupra fiului lor, Angelo, în vârstă de opt ani. Cuplul și-a anunțat separarea în aprilie 2019, iar, cinci luni mai târziu, Adele a înaintat cererea de divorț.

Prioritatea cuplului este fiul, Angelo

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, “cei doi nu și-au dorit un divorț cu cântec și au încercat să nu apeleze la avocați, de aceea s-au reprezentat singuri la proces, însă, în cele din urmă, lucrurile nu au mers exact conform planului și au avut nevoie de mediatori pentru împărțirea bunurilor, ambii prioritizând bunăstarea fiului lor, Angelo”. Potrivit aceleiași surse, “primul lucru asupra căruia au căzut de acord fără probleme a fost custodia fiului lor și abia apoi a fost discutată împărțirea corectă a bunurilor materiale”. În pofida faptului că ambii aveau averi mari înainte de căsătorie, nu au semnat un contract prenupțial.

Relația celor doi a debutat în 2011, iar, în octombrie 2012, Adele l-a născut pe Angelo. În 2016, cei doi s-au căsătorit în secret. Simon a mai fost căsătorit și mai are un copil. Acesta a cunoscut-o pe Adele la un an după divorțul de prima soție și cel care le-ar fi  făcut cunoștință este artistul Ed Sheeran.

“Simon are suficienți bani, iar Adele, la fel. Singura lor grijă este ca ei să rămână, în continuare, cei mai buni părinți pentru fiul lor. Din fericire au reușit să ajungă la un consens fără să treacă printr-un divorț exploziv și scandalos  iar acesta este un pas important în a rămâne în termeni buni pe viitor”, a mai precizat  sursa pentru Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Răsfăţ! Adele şi-a tras o mega-vilă de 10 milioane $. Super galerie foto! 

Noua tunsoare a lui Adele stârneşte valuri pe internet! 

5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Foto: Profimedia Images