DJ Gigi

De: Mirel Mircea / 05.02.2008, 10:46
Dupa ce anul trecut ne-a incantat cu o reprezentatie de muzica religioasa, pentru acest retur de campionat, Gigi Becali si-a gasit o noua preocupare

Dupa ce anul trecut ne-a incantat cu o reprezentatie de muzica religioasa, pentru acest retur de campionat, Gigi Becali si-a gasit o noua preocupare: "apasatul pe butoane".

"Acum toata lumea o sa incerce numai butoane. Cine are curaj si cine poate sa apese. Din prima etapa se vor incerca butoanele. O sa apas pe butoane incontinuu. Daca pot sa apas pe butoane. Cine are cei mai multi bani are cele mai multe butoane. Becali are cei mai multi bani. In tur eu am dormit. Am lasat butoanele neapasate. Si cu Buzaul am pierdut doua puncte. Sa vezi butoane acum, acum deja apas pe butoane. Mi-e frica ca CFR-ul o sa fie ajutata de arbitri. Pentru ca mai glumesc eu, butoane, nebutoane, dar eu la arbitraj nu m-am bagat si nu ma voi baga niciodata pentru ca mi-e frica sa n-am belele, PNA, DNA… Daca apesi pe un buton la siguranta, nu mai are DNA-ul nicio treaba", a declarat Becali.

Afirmatiile patronului stelist a starnit diverse reactii in lumea fotbalului, cea mai interesanta fiind cea a presedintelui dinamovist Nicolae Badea.

"Am auzit ca Gigi Becali se lauda ca e tare la butoane. Ii transmit ca Dinamo e deja in era digitala – foloseste "touch-screen", nu butoanele", a spus Badea.