DJ Harra a plecat cu patru valize de haine la mare

Apropo.ro / 03.08.2012, 11:44
DJ Harra a plecat cu patru valize de haine la mare
Şi-a luat la ea 20 de perechi de sandale şi aparatul pentru masaj!

Pentru că este residentă într-un club din Costineşti, acolo unde mixează pentru o lună şi jumătate, conform contractului, DJ Harra s-a
mutat cu tot dressing-ul la mare. Dana Neacşu, pe numele ei din buletin, a avut grijă să nu-i lipsească nimic pe parcursul şederii pe litoral. A plecat cu patrupedul dupa ea, dar şi cu patru valize pline cu haine şi cu cele necesare unei femei care are mereu grijă de look-ul şi imaginea ei.

DJ Harra„Nu puteam să-mi iau nici prea puţine haine pentru o lună şi jumătate, dar nici să plec doar cu o geantă, aşa că mi-am adus cu mine la Costineşti patru valize cu haine”, spune DJ Harra. „Schimburi de zi şi de seară, costume de baie, mâncarea căţelului şi jucăriile lui, un aparat de masaj pentru mine, căci stau mult în picioare la platane şi mai am câteodată dureri de spate. Şi pentru că sunt înnebunită după sandale, mi-am luat la mine vreo 20 de perechi preferate, ca să nu-mi lipsescă vreun model din garderobă!”, a mai adăugat Dana Neacşu, care nu mai mixează la bustul gol decât în cluburile de peste hotare, acolo unde onorariul său este unul pe măsură!