Dj Optick in Colours Club

Apropo.ro / 07.12.2001, 13:24
Dj Optick in Colours Club
DJ Optick va fi live in session sambata, 8 decembrie, de la ora 23:00, in Colours Club, in prima petrecere de club din seria Obsession Live. Conceptul petrecerilor Obsession Live este acela ca, la fiecare petrecere, DJ Optick sa aiba invitat unul sau doi DJ consacrati. Sambata seara, guest

DJ Optick va fi live in session sambata, 8 decembrie, de la ora 23:00, in Colours Club, in prima petrecere de club din seria Obsession Live. Conceptul petrecerilor Obsession Live este acela ca, la fiecare petrecere, DJ Optick sa aiba invitat unul sau doi DJ consacrati.

Sambata seara, guest stars sunt DJ Allen si DJ Nicky4, intr-un program care va imbina muzica de club cu ritmurile techno si house.

DJ Optick, alias Bogdan Moldovan, si-a facut incalzirea ca DJ la Liberty Parade, unde a fost unul dintre personajele cheie ale evenimentului. DJ Optick a deschis evenimentul Evolution de la Bucuresti si a gazduit la Radio 21 editia speciala a emisiunii Obsession, dedicata DJ-ilor germani Azzido da Bass si Tommy Serano, invitati in studio.

Maestrul de ceremonii al petrecerii Obsession Live va fi MC Nitzu. La Colours Club, in Pasajul Victoriei, pe 8 decembrie de la ora 23:00.

Sursa : Nights.ro