Dj Rebel, unul dintre cei mai de succes DJ din Belgia, lansează „Black Pearl (He’s A Pirate)

De: Cătălina Matei / 06.09.2014, 07:00
Dj Rebel, unul dintre cei mai de succes DJ din Belgia, lansează
Cunoscut pentru petrecerile explozive din cluburile şi din cadrul festivalurilor din Europa, Dj Rebel a devenit cunoscut în 2009, an în care a lansat hituri că Never alone, U got 2 know, Merengue (ft. Robert Abigail), U can call me Al său Cuba, iar în 2010, artistul colaborează cu M.O. (Main Objective) şi Robert Abigail pentru o vară "Meneando".

Piesa „Black Pearl (He’s A Pirate)”, lansată în urmă cu câteva luni, a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube şi se afla pe primele poziţii în topurile muzicale din Belgia, Franţa, Elveţia, Spania, Italia.
Piesa este compusă de către Klaus Badelt, Hâns Florian Zimmer şi Geoffrey.

Dintre toate producţiile sale celebre, beaturile latino-house au cel mai mare succes. Un exemplu concludent îl reprezintă hitul „Cuba”, cover după piesa celor de la Gibson Brothers, single lansat în 2011, ce îi poziţionează pe primele poziţii în topuri cu peste 20.000 de unităţi vândute.


Mai mult, DJ Rebel este cunoscut în întreaga lume pentru remixurile unor hituri ale lui Pitbull, Akon, Snoop Dogg, Flo Râdă sau Kat Deluna.

Este clar că DJ-ul abia şi-a început călătoria muzicală şi că vom mai auzi de Rebel, cel care electrizează publicul cu mix-urile sale din cadrul marilor evenimente house, cum ar fi Tomorrowland, Laundry Day sau Summerfestival.