DJ Rynno şi Sylvia întreabă „Cine Eşti”

De: Nicoleta Nicolae / 13.12.2014, 05:00
DJ Rynno şi Sylvia întreabă
DJ Rynno şi Sylvia cunosc cu siguranţă reţeta pentru hituri, dovedindu-ne asta de-a lungul timpului, iar piesa proaspăt lansată, “Cine eşti”, cu ritm şi versuri molipsitoare, nu va fi excepţie de la regulă şi ne va face să o fredonăm la nesfârşit.

Cu toţii am întâlnit persoane care ne-au promis dragoste şi susţinere, care ne-au încurajat şi ne-au copleşit cu promisiuni şi ne-au făcut să visăm departe. Însă, într-o zi, luându-ne prin surprindere, visele ne-au fost spulberate, iar dragostea şi promisiunile s-au transformat în dezamăgiri şi lacrimi de durere.

“Cine eşti” rezumă perfect astfel de experienţe, versurile sunt inspirate din viaţa reală, sincere, directe, dar reuşesc să transmită şi un vibe melodios graţie vocii senzuale a Sylviei.

Piesa combina astfel în mod armonios un mesaj sincer, un ritm îndrăzneţ cu efecte atent plasate şi o voce caldă, dar cu inflexiuni bine determinate marca Sylvia.



“Cine eşti” este semnată de Phelipe, fiind o coproducţie Roton şi Sprint Media, şi se bucura de un lyric video realizat de NGM.