Dj Sava lansează single-ul “Bailando”, alături de Hevito

De: Mioara Tronaru / 21.11.2014, 15:30
Dj Sava lansează single-ul “Bailando”, alături de Hevito
După ce a cucerit topurile muzicale cu hiturile “Aroma” şi “Aer”, colaborările cu Raluka şi Connect-R, celebrul Dj Sava lansează o nouă piesă - “Bailando”, feat Hevito.

Direct din Republica Dominicană, videoclipul piesei “Bailando”, regizat de către Alex Ceauşu, ne duce cu gândul la cel mai călduros anotimp din an, la relaxare şi bună dispoziţie, la dans şi dragoste de viaţă.

“Cred foarte mult în piesa ‘Bailando’ şi sunt sigur că va ajunge pe prima poziţie în topurile muzicale. Asta datorită vouă, celor care o veţi asculta. Îi mulţumesc lui Hevito pentru colaborare şi staţi aproape, urmează multe alte surprize muzicale”, declară Dj Sava.

Hevito, artistul originar din Republica Dominicană, a debutat în muzică în 2002 şi încă de pe atunci compune melodiile pe care le interpretează. Drept dovadă stă şi single-ul “Bailando”, compus alături de Connect-R, Claudio Cristo şi Ciprian Blaga.

O coproducţie Cat Music şi Sunshine Production, piesa “Bailando”, cu beaturi deep-house şi clubbing, a intrat deja în playlisturile radio-urilor.