DJ Sava şi Raluka au cucerit India

Apropo.ro / 16.02.2015, 08:00
DJ Sava şi Raluka au cucerit India
DJ Sava şi Raluka au concertat în India, în luna ianuarie, unde au lansat albumul "Cocktail", alături de cea mai importantă casa de discuri locală, WorldWide Records.

Albumul „Cocktail” conţine 22 de piese, printre care hiturile „Aroma”, „Aer”, „Love you”, „I Like (The Trumpet)”, „September”, iar cei doi artişti au susţinut un turneu incendiar în Mumbai, Bengaluru, Goa, dar şi în alte oraşe din India.

Înainte de concertele de promovare, DJ Sava şi Raluka au fost prezenţi la conferinţa de presă dedicată lansării albumului „Cocktail”, colecţia de hituri lansate de către DJ Sava de-a lungul timpului. La eveniment au fost prezente personalităţi autohtone, printre care celebrul actor de la Bollywood, Rahul Bhat, impresionat de piesele lansate de către DJ Sava.

Apariţia celor 2 artişti în India a stârnit numeroase reacţii pozitive din partea presei indiene, iar DJ Sava a fost numit unul dintre cei mai buni DJs din România şi cel care a ridicat publicul în picioare cu mixurile sale.

Fie că vorbim despre piese pop, clubbing, house sau dance, muzica lansată de către celebrul DJ a cucerit cele mai importante scene din întreaga lume. În plus, oriunde este vorba de muzică electronică, DJ Sava este oricând invitat, drept dovadă sunt numeroasele participări la festivaluri de acest gen.