DJ Tiesto a mixat pentru 10.000 de români

Apropo.ro / 14.11.2005, 15:06
DJ Tiesto a mixat pentru 10.000 de români
Tiesto, considerat cel mai bun DJ al momentului, a strâns, vineri seara, la Sala Polivalenta din București, aproximativ 10.000 de spectatori, care au avut ocazia sa asiste la un show incendiar de muzica house. "Am mai fost de doua ori în România și ma aștept sa


Tiesto, considerat cel mai bun DJ al momentului, a strâns, vineri seara, la Sala Polivalenta din București, aproximativ 10.000 de spectatori, care au avut ocazia sa asiste la un show incendiar de muzica house.

„Am mai fost de doua ori în România și ma aștept sa fie o atmosfera minunata”, a declarat pentru MEDIAFAX Tiesto, cu câteva ore înainte de începerea concertului.

Vedeta a oferit un interviu pentru ProFM, în care și-a amintit de succesul avut la celelalte spectacole pe care le-a avut în România.

Spectacolul, care face parte din seria petrecerilor „The Mission”, a început în jurul orei 22:00, DJ Vania și Le Blanc fiind cei care au încalzit publicul pentru performance-ul mult așteptatului Tiesto. El și-a facut apariția la 00:40, cu doar zece minute peste ora programata. În uralele miilor de spectatori, „olandezul zburator” a dat cu adevarat startul unei nopți electrizante.

Sala a explodat în țipete la fiecare schimbare de beat a DJ-ului. Tineri accesorizați cu emblemele generației house au dansat în delir dupa cum a dirijat „maestrul” Tiesto. Din câteva mișcari de mâni, acesta arunca în boxele de 100.000 de wați sunete ce hipnotizau mulțimea adunata la ceea ce a fost cea mai mare petrecere house a anului.

Un nou val de isterie a lovit publicul atunci când DJ-ul a ales setul „Love Comes Again”, Sala Polivalenta rasunând de vocile miilor de spectatori care fredonau prima piesa cu versuri din cadrul show-ului. Frenezia s-a ridicat de la șoaptele variantei originale la un cor puternic ce a acaparat întreaga sala. Tiesto a continuat sa agite mulțimea, amestecând puterea muzicii trance cu experiențe pulsante, dramatice, vibrante.

Punctul de vârf al spectacolului a fost atins atunci când pe cele trei ecrane de proiecție care se aflau în spatele DJ-ului a aparut steagul României, mulțimea izbucnind din nou în țipete și aplauze.

Muzica electronica a mers mâna în mâna cu tenologia digitala, mii de telefoane și camere foto fiind îndreptate spre Tiesto: fanii strânși în jurul gardului ce împrejmuia scena încercau sa înregistreze momentele în care acesta atingea platanele.

Dupa mai bine de trei ore de muzica, în care ritmurile au fost dintre cele mai diverse, iar bașii olandezului au zguduit sala, Tiesto a oprit brusc sunetul, încheindu-și show-ul printr-un simplu scratch.

Chemat înapoi de fanii care îi scandau numele, DJ-ul a luat o gura de bautura energizanta și a revenit la pupitru unde a prezentat „Just Be” – o piesa de-a sa intens promovata. Dupa aceasta ultima reprezentație, Tiesto s-a retras, nu înainte de a face câteva plecaciuni în fața publicului care l-a suținut frenetic. El i-a facut loc la platane lui Dj Lucca, care a continuat sa mixeze pâna în zori.

Atmosfera de eliberare, sutele de litri de bauturi energizante consumate și mixajele antrenante au ținut publicul în priza pâna la rasaritul soarelui. Mulți dintre cei prezenți nu s-au mulțumit doar cu atât și au continuat petrecerea în cluburile after-hours.

Întrebat înaintea concertului când va reveni în România, Tiesto a declarat ca cel mai probabil va susține înca un spectacol anul viitor.

Turneul celebrului DJ continua cu un show, sâmbata, în Ungaria (12 noiembrie), urmând apoi Cehia (18 noiembrie) și Polonia (19 noiembrie).

Mediafax

Tags: