DJ Tommi aduce turbo folk-ul la B’ESTFEST

Apropo.ro / 24.05.2009, 10:54
DJ Tommi aduce turbo folk-ul la B'ESTFEST
Pe 2 iulie, DJ Tommi da startul petrecerilor Silent Disco cu beat-uri exotice si influente gypsy-balkan.

Pe 2 iulie, DJ Tommi da startul petrecerilor Silent Disco cu beat-uri exotice si influente gypsy-balkan. In fiecare seara de festival, dupa ultimul concert, pune-ti castile si vino la Silent Disco, sa simti muzica asa cum nu ai facut-o niciodata pana acum.

Serile Silent Disco vor fi antrenate si de Funkstar de Luxe. Cat despre DJ Tommi, iti putem spune ca acesta are un CV de invidiat: impreuna cu BalkanBeatz, a mixat pentru Mala Vita, Gogol Bordello, Miss Platnum, The Cat Empire, Che Sudaka si Shantel & Bucovina Club!

B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.