DJ-ul Dimitri from Paris va mixa în România

Apropo.ro / 20.12.2006, 15:59
DJ-ul Dimitri from Paris va mixa în România
Dimitri from Paris, unul dintre cei mai apreciați DJ din lume, va mixa la București în martie 2007, într-un nou eveniment Emag!c Entertainment. Locul de desfașurare al evenimentului nu a fost înca stabilit, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan


Dimitri from Paris, unul dintre cei mai apreciați DJ din lume, va mixa la București în martie 2007, într-un nou eveniment Emag!c Entertainment.

Locul de desfașurare al evenimentului nu a fost înca stabilit, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Enache, directorul de comunicare al organizatorilor.

Cu o cariera ce se întinde pe o perioada de zece ani și cu o discografie vânduta în peste un milion de exemplare, Dimitri from Paris este considerat un fel de ambasador al Franței pentru muzica de club.

Cu influențe provenind din muzica disco și funk a generației ’70, precum și soundtrack-urile clasicelor filme ale anilor ’50-’60, combinate cu sound-uri electro și ritmurile hip-hop-ului old-school, set-urile lui Dimitri fac publicul sa vibreze la unison.

Cea mai cunoscuta apariție discografica semnata Dimitri from Paris este „A Night At The Playboy Mansion”, setul pe care Dimitri l-a susținut la reședința Playboy, în fața unor vedete.

(Ioana Chira, [email protected])
Mediafax