DJ Wanda a învăţat să gătească special pentru „Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 27.03.2017, 12:44
DJ Wanda a învăţat să gătească special pentru „Chefi la cuţite”
Nu a gătit niciodată până acum, ţine în frigiderul de acasă o pereche de pantofi şi o sticlă de şampanie, mănâncă de când se ştie la restaurant, dar pentru cei trei simpatici chefi Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu a intrat în bucătărie şi a luat lecţii de gătit. DJ Wanda vine luni la „Chefi la cuţite”, de la 20.30, pentru a-i purta pe cei trei juraţi într-o călătorie culinară exotică.

Preparatul pe care l-am gătit la „Chefi la cuţite” l-am învăţat cu o zi înainte, împreună cu doi chefi bucătari. Eu nu gătesc, dar urmăresc emisiunea şi îmi place foarte tare, întotdeauna mi-am spus că vreau să trăiesc şi eu experienţa asta. Îl cunosc pe chef Scărlătescu, noi am avut câteva petreceri împreună, şi m-am decis să-i fac surpriza vieţii lui, să-l port într-o călătorie a gusutului”, mărturiseşte Wanda. Zis şi făcut! Luni seară în show-ul de la Antena 1 surpriza din farfurie pentru cei trei chefi va avea un aspect şi o aromă exotică: deşi nu a mai gătit până acum, Wanda a învăţat special pentru cei trei reţete asiatice şi le va servi acestora harumaki cu raţă, scoici St. Jacques şi un desert, seweet inari. Ce vor spune chefii când vor gusta şi dacă preparate învăţate cu o zi înainte merită cuţitul lor rămâne de văzut luni de la 20.30.

Tot atunci Wanda va povesti cu umor că nu găteşte, iar acasă, în bucătărie, îşi ţine în frigider o pereche de pantofi şi o sticlă de şampanie. „Pentru că nu mai am loc”, glumeşte simpatica brunetă. „Am învăţat însă pentru ei 40 şi ceva de ingrediente, foarte mulţi paşi ca să ajung la preparatul final. E tare!”. Şi pentru că atunci când în aceeaşi încăpere se întâlnesc o fată frumoasă şi chef Cătălin subiectul de pe buzele tuturor este însurătoarea, şi Wanda va avea parte de astfel de glume. „Scărlătescule, dacă-mi dai un cuţit, mă mărit cu tine. Am alergii la foarte, foarte multe alimente”, mai povesteşte Wanda, „doar la Scărlătescu nu.” „Vrem să o mărităm”, vor adăuga şi prietenii Wandei, spre amuzamentul chefilor Dumitrescu şi Bontea, care atât aşteaptă: să-l însoare pe Scărlătescu. Ce va spune acesta din urmă şi cum se va încheia toată povestea, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuţite”.