DJ Wanda a slabit 8 kilograme si mananca de patru ani aceleasi alimente!

Apropo.ro / 26.05.2012, 10:00
DJ Wanda a slabit 8 kilograme si mananca de patru ani aceleasi alimente!
Este dependenta de yogofiber! DJ Wanda a decis in urma cu patru ani ca este timpul sa-si schimbe radical stilul de alimentatie, astfel ca a renuntat complet la dulciuri si la orice alimente ce contin sare grasimi.

„Nu am avut niciodata probleme cu kilogramele, dar nici tocmai supla nu am fost! In urma cu patru ani, mi-am schimbat radical regimul de viata si am dat un „refresh”: fara zahar, fara grasimi si… cu mult sport! Am slabit opt kilograme. Inainte aveam 58 de kilograme, iar acum am 50 de kilograme la 1,70 cm inaltime. Ma mentin la acesta greutate acum de ani de zile!”, declara Wanda.

DJ WandaWanda a devenit astfel dependenta de anumite produse, iar de patru ani de zile consuma aceleasi alimente. Vedeta marturiseste ca preferatul ei este yogofieber, un iaurt special cu multe fibre si cereale.

„De patru ani, mananc aceasi mancare, in fiecare dimineata! Ploaie, vant, ninsoare… am chef sau nu am chef , eu imi iau portia de yogofiber. Este un produs ultrafresh, adica preparat in aceasi zi… Ca sa fiu mai precisa, in fiecare dimineata sunt niste oameni care taie fructele, selecteaza semintele si pun cerealele intr-un iaurt proaspat de bivolita”.

In ultimii patru ani, DJ Wanda recunoaste ca s-au schimbat multe in viata ei, ca iubitii au venit si au plecat, insa doar regimul alimentar a ramas constant.