DJ Wanda face picnic la palat împreună cu cei mai mari DJ ai momentului

Apropo.ro / 15.05.2012, 13:02
DJ Wanda face picnic la palat împreună cu cei mai mari DJ ai momentului
Pe 22 şi 23 iunie la Palatul Stirbey are loc cel mai mare Festival Verde de muzică electronică. Sonochrom este numele festivalului şi se află la prima ediţie.

DJ Wanda, prima femeie DJ din România, pariază pe SonoChrom Festival. Cu un look cosmopolit, debordând de sex-appeal, cu multiple preocupări, interesată de radio şi televiziune, Wanda este implicată într-o campanie „think green” astfel încât garantează pentru reuşita festivalului culorilor şi artelor, SonoChrom.
DJ WandaDJ Wanda salută iniţiativa organizării SonoChrom, care este un eveniment inspirat de marile festivaluri europene, precum Love Family Park (Olanda), Monegros (Spania) şi Tomorrowland (Belgia).

DJ Wanda declară că în peisajul techno autohton se simţea nevoia unui eveniment de asemenea anvergură, care să ţină publicul conectat 48h
încontinuu, atât prin muzică, dar şi prin activităţi conexe, desfăşurate pe toate cele 24ha ale domeniului Stirbey.

Artista pregăteşte multe surprize participanţilor la festivalul SonoChrom, de la reportaje inedite şi activităţi extreme, până la mixuri şi colaborări speciale cu DJ-i invitaţi, dar pentru mai multe dezvăluiri urmăriţi marţi, 15 mai, emisiunea lui Andrei Duban, Late Night Show si alte emisiuni unde Wanda va fi invitată în perioada următoare.