Dj Wanda, goală puşcă în braţele unei femei: “Nu sunt gay”- FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2016, 11:46
Dj Wanda, goală puşcă în braţele unei femei: “Nu sunt gay”-  FOTO
Dj Wanda a ţinut să-i dea o replică dură Lianei Stanciu, cea care susţine schimbarea Constituţiei astfel încât familia să poată fi alcatuită doar dintr-un bărbat şi o femeie, şi nu dintre două persoane de acelaşi sex.

Pe blogul ei, vedeta apare în ipostaze controversate, goală puşcă, în braţele unei femei.

“Nu, nu sunt gay!… dar petiţia susţinută de Liana Stanciu e o mizerie! Nu-i pasiunea mea sa mă contrez cu alte persoane publice, însă de data asta o fac direct şi asumat cu Liana Stanciu! Ea împreună cu vreo 3 milioane de compatrioţi au semnat, cică, o petiţie anti-gay. Nu, nu sunt gay, deşi din cauza faptului că nu mi-am expus relaţiile în media, mai primesc din când in când aluzii de genul asta.  Numai că pe mine nu mă enervează ci doar mă amuză, şi asta, pentru daca aş fi gay, nu cred că ar fi un motiv de ruşine! Dacă am prieteni gay??? Oh daaa, am mulţi prieteni foarte buni care … se întâmplă să fie gay. Pentru mine sunt persoane apropiate pe care le iubesc sincer şi îmi asum cu mare bucurie prietenia lor! Pe ei, pe fiecare în parte, Liana Stanciu i-a jignit prin acţiunea ei!

“Coaliţia pentru familie” …. serios??? Asta vă tulbură somnul, faptul că unii oameni au alte orientari sexuale? Ce ziceţi să luaţi o pauză şi să număraţi câte Mării sunt crunt bătute de soţii lor masculi, câte perechi de (el+ea) decid să cheltuie alocaţia copiilor pe vodka, câţi copii sunt maltrataţi în minunata voastră „celulă de bază a societăţii”?  Astea sunt chestii reale, există, se întâmplă Liana, nu sunt nişte obsesii stupide, ca cele pe care se bazează petiţia voastră anti-gay! Dacă ar fi totuşi să-i transmit Lianei un mesaj, i-aş spune că ii doresc din suflet să nu se întâmple ca propriul ei copil să descopere cumva, la un moment dat, că este gay!  Iar asta pentru că într-o ţară ca cea ‘legiuită’ de oameni ca mama sa, nu ar putea trăi decât ascunzându-se!I-aş mai spune că sunt convinsă că ea s-a casatorit cu Miţă pentru că-l iubea, şi nu pentru că era de sex opus ei”, a scris vedeta pe blogul ei dj-wanda.com.