DJ Wanda spune povestea tatuajelor sale

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2015, 08:00
DJ Wanda spune povestea tatuajelor sale
DJ Wanda, cunoscută drept cea mai nonconformistă vedetă din showbiz-ul românesc, le-a împărtăşit fanilor povestea tatuajelor sale.

 

Într-un post publicat pe blogul său, DJ-iţa trece în revistă fiecare desen important pe care l-a aplicat pe piele. Fiecare tatuaj este asociat cu o perioadă importantă din viaţa ei, cu succese şi neîmpliniri.

„Fiecare om este o poveste care începe să se scrie din momentul în care s-a născut, sau poate chiar dinaintea lui. Suntem într-o continuă şlefuire, într-un proces de autocunoaştere şi evoluţie în a ne autodepăşi pe noi înşine.

Din păcate, de cele mai multe ori plecăm la drum fără să fim pregătiţi. Ajungem acolo unde ne dorim, ne bucurăm de ce vedem nou, ca apoi să ne trezim la fel, cu aceleaşi neîmpliniri personale şi aceleaşi insatisfacţii. Aşa începe şi povestea oricărui tatuaj. De multe ori lumea mă întreabă dacă m-am plictisit de  ele sau câte am. Am multe… cele care se văd şi cele care nu se văd 🙂 Aceste tatuaje sunt o expresie a personalitatii mele.

Dragonul

Am ajuns până în Los Angeles pentru tatuajul ăsta, exact unde visează toată lumea – la faimoasa Kat von D, la L.A. Ink. După un curs de iniţiere de 3 luni în arta tatuajelor în celebrul ei tattoo shop High Voltage, nu am putut pleca fără dragonul meu iubit şi asta pentru  că în zodiacul chinezesc sunt dragon de foc.

Gheişa psihedelică

10 ani nu am avut voie să-mi schimb nici frizura, nici ramele de ochelari. Nu mă credeţi pe cuvânt? 🙂 Check Google perioada MTV. Foarte frumos era atunci, însă aveam un contract strict în care nu aveam voie să modific nimic la înfăţişarea mea. Am încheiat-o glorios şi mi-am desenat pe braţ imaginea mea de copil transformată într-o gheişă psihedelică.

Cerbul

Cerbul este sinonim cu regenerarea şi renaşterea deoarece el îşi reinoieste în fiecare an coarnele. Încă din antichitate se spunea că el conduce spiritele rele către lumină, este sensibil şi delicat pe de o parte şi activ şi agresiv pe cealaltă parte. Acest dualism mă descrie  perfect aşa că, de data asta, am călcat pragul lui Marius Bastattoo.

Trandafirul

Bogdan Macavei a luat acul şi exact de Revelion mi-a bătut trandafirul de pe mâna dreaptă. Era o iarnă cruntă în care toata lumea se grabea să meargă acasă să se imbrace frumos şi să se îmbete în râuri de şampanie. În acea noapte Bogdan mi-a terminat mâna la 9 jumătate seara, după 5 ore de muncă şi rezistenţă din partea mea, iar eu, cu mana aproape sângerândă, am pus muzica pe o scenă imensă de la Sala Polivalentă în aceeaşi seară. Am încheiat anul cu aceşti 2 trandafiri pe mână, semnificaţia fiind că las în urmă un an greu şi, asa cum diamantul  este preţios şi trandafirul înfloreşte, aşa va fi şi viaţa mea.

Rock’n’rolla

La Marius Bastattoo in Cluj mi-am făcut poate primul model din ţara asta – the Polka Trash Tattoo – sau “splash”. Oamenii se opreau pe stradă, se mirau, îşi dădeau coate sau se îngrozeau crezând că am dâre de sânge pe mână sau că m-am murdărit cu vopsea.

Tatuajul Dots

Abel Miranda este povestea mea spusă şi in suflet şi pe corp. Am mers special în Barcelona pentru a-i lua un interviu şi pentru a aduce in Romania cea mai noua tehnică de tatuaje  numite Dots Tattoo. O chimie puternică între 2 oameni cu personalităţi puternice, o atracţie, un magnetism care a dus la o poveste de dragoste exact ca în Natural Born Killers. Ştiu că am cele mai tari Dots, deoarece Abel face doar custom made tattoo, mai exact el desenează modelul şi nu lucrează dupa modelul clientului. Eu am decis să umplu corabia minţii şi a inimii cu lucruri frumoase care să-mi transforme viaţa şi să bucure oamenii. Aşa a apărut Wanda Tattoo (www.tattoo.wandatattoo.com.