Dl. Problema, gata cu fumurile!

Apropo.ro / 15.04.2002, 14:23
Dl. Problema, gata cu fumurile!
O noua problema: domnul cu pricina lanseaza un nou single, insotit de videoclipul aferent. Piesa se cheama "Ringul de dans", iar filmarile au avut loc in cluburile Planters, Malibu si, tineti-va bine, pe un ring de box de la Stadionul National. Nici de data asta, artistul nu se dezminte:


O noua problema: domnul cu pricina lanseaza un nou single, insotit de videoclipul aferent. Piesa se cheama „Ringul de dans”, iar filmarile au avut loc in cluburile Planters, Malibu si, tineti-va bine, pe un ring de box de la Stadionul National. Nici de data asta, artistul nu se dezminte: profilul de macho este mai evident ca oricand, iar senorita ii cade iremediabil la picioare, ca urmare a masculinitatii sale nestavilite (nu va ganditi la prostii!).

Ambianta aleasa este una mexicana si, pentru ca totul sa fie credibil, au fost imprumutate costume din recuzita studiourilor Buftea. Videoclipul incepe cu imaginea unor mariachi mexicani care interpreteaza plictisiti refrenul, pana isi face aparitia „el macho” pentru a inviora atmosfera. Cel mai delicat moment a survenit, insa, atunci cand dl. Problema a fost pus in ipostaza de a fuma un trabuc.

Cum el este, insa, baiat cuminte si nu fumeaza defel, s-a inecat cu fumul si pe tot parcursul clipului a trebuit sa-si linga buzele iritate. Dansatoarele dl. Problema sunt fete puternice, gata sa ii faca pe bodyguarzi „praf pe ringul de dans” (mai ales ca una din ele este karatista cu pedigree). Ce sa mai discutam… un videoclip-bomba, din care s-au evitat momentele penibile gen „sapte la patrat”. Stiti voi ce vreau sa spun… carcotasilor!

Sursa:

Tags: