Doar Grigorescu dezminte lista neagra

Apropo.ro / 05.02.2002, 08:27
Doar Grigorescu dezminte lista neagra
Singurul care a negat purtarea discutiilor legate de oprirea de la delegari a unor arbitri a fost presedintele Comisiei, care a emis ieri un comunicat Aparitia în ProSport a unor informatii legate de discutiile purtate în sedinta CCA desfasurata sîmbata a avut darul de a-l irita foarte


Singurul care a negat purtarea discutiilor legate de oprirea de la delegari a unor arbitri a fost presedintele Comisiei, care a emis ieri un comunicat

Aparitia în ProSport a unor informatii legate de discutiile purtate în sedinta CCA desfasurata sîmbata a avut darul de a-l irita foarte tare pe presedintele Nicolae Grigorescu. Mai precis, faptul ca a transpirat ideea ca în retur nu mai putin de sase arbitri, Constantin Fratila, Florin Chivulete, Marian Dorobantu, Marcel Lica, Gheorghe Moise si Valeriu Ionita, sa nu mai fie delegati l-a nemultumit pe seful CCA, el negînd cu vehementa abordarea acestui subiect. „Nu s-a discutat de nici un arbitru”, s-a grabit acesta sa afirme, dupa care, într-un comunicat ce se doreste a fi un drept la replica, recunoaste ca „presedintele CCA a cerut membrilor Comisiei sa-si expuna punctul de vedere cu privire la ponderea delegarilor arbitrilor”.

Membrii CCA, abordati ieri de ProSport, au fost rezervati, dar nici unul nu a dezmintit informatia. Singurul care a acceptat sa faca unele clarificari a fost Vasile Avram, care ocupa si functia de purtator de cuvînt al comisiei. Un lucru este clar. Decizia în privinta delegarilor la Divizia A îi apartine exclusiv lui Nicolae Grigorescu. Chiar daca are sau nu girul colegilor lui, el poate sa faca orice în aceasta privinta.

Automat îsi asuma un risc si se face raspunzator în cazul în care deciziile lui nu vor fi dintre cele mai bune. Ceea ce a facut sîmbata nu a reprezentat decît un „sondaj”, pe care daca vrea nu-l ia în considerare. El a apucat însa sa exprime niste pareri ce pot fi luate direct ca niste masuri. De precizat ca în afara celor care si-au spus parerea, ceilalti doi membri ai CCA, Mircea Nesu si George Ionescu, nu au putut fi contactati.

„Nu confirm, dar nici nu infirm. Eu sînt fair-play cu echipa în care lucrez si nu pot spune ce s-a vorbit acolo. Îmi voi însusi comunicatul pe care-l va da domnul Grigorescu”

Patritiu Abrudan, membru CCA

„Nu comentez, vorbiti cu domnul Grigorescu”

Aron Huzu, membru CCA

„S-a vorbit doar despre Chivulete. A ramas la aprecierea presedintelui Grigorescu daca îl poate delega la meciurile din Divizia A. S-a constatat ca are dificultati la meciuri, spectatorii asociindu-l în continuare cu scandalul folcloristelor”

Mircea Salomir, membru CCA

„Ce ati scris nu corespunde pe de-a întregul adevarului. S-a discutat ceva despre anumiti arbitri, dar au aparut lucruri în plus”

Constantin Stefan, membru CCA

„Eu am plecat mai devreme. Pîna atunci nu se discutase asa ceva”

Nicolae Rainea, presedinte de onoare CCA

Sursa: www.prosport.ro