Dobos accepta banii Stelei

Apropo.ro / 06.05.2008, 10:36
Dobos accepta banii Stelei
Toni Dobos nu ar spune nu unei prime venite din partea Stelei, daca echipa sa va reusi sa ii incurce pe rivalii de la CFR.

Toni Dobos, presedintele celor de la U Cluj, nu ar spune nu unei prime venite din partea Stelei, daca echipa sa va reusi sa ii incurce pe rivalii de la CFR in partida de maine.

"Da, dintr-o data am devenit cel mai important om din fotbal. Preferam insa sa nu ma bage nimeni in seama si sa ne salvam noi de la retrogradare. Nu credeam ca se va mai ajunge in situatia asta… Nu ma asteptam sa mai ajunga CFR la mana noastra. Dupa parcursul ei de pana acum, nu credeam ca partida cu noi va mai conta. Pe noi ar trebui insa sa ne intereseze mai putin titlul si sa ne concentram pe indeplinirea baremului… La ce bani avem in club, nu cred ca le pot oferi o prima foarte mare jucatorilor. Daca Steaua ne va oferi bani, voi informa actionarii si vom decide ce este de facut. Jucatorii ar putea fi stimulati de Steaua. Nu cred ca ar fi nimic rau… Nu pot sa garantez in numele fotbaliștilor ca vor evolua corect. Cred ca un rezultat bun pentru noi ar fi singura garantie", a spus Dobos in Prosport.

Aceasta declaratie vine in contradictie cu ceea ce precizase antrenorul celor de la "U", care a spus ca echipa nu are nevoie de banii lui Gigi Becali.