Doctor britanic băgat după gratii pentru că vindeca oamenii de cancer

Apropo.ro / 05.07.2013, 15:20
Doctor britanic băgat după gratii pentru că vindeca oamenii de cancer
Britanicul Walter Gleason a ajuns la închisoare după ce a ajutat mai multe persoane să se vindece de cancer cu ajutorul paleodietei.

Doctorul Walter Gleason se afla în Jakarta unde practica medicina alternativă. El folosea o metodă prin care înfrâna cancerul, boala nemiloasă.

Autoritățile din Indonezia nu au privit cu ochi buni metoda și tehnica doctorului britanic, astfel că a fost arestat și întemnițat în luna iunie 2013.

Doctorul Gleason a părăsit Europa după ce a fost dat în judecată de către o companie farmaceutică.

Walter Gleason le recomanda bolnavilor de cancer dieta Paleo care presupune o diminuare a consumului de carbohidrați și zaharuri.

Paleodieta este cel mai sănătos mod de alimentație deoarece este singura abordare nutrițională care lucrează cu fondul genetic uman pentru un corp puternic și plin de energie. Cercetările din biologie, biochimie, oftalmologie, dermatologie și multe alte domenii arată că regimul alimentar modern, plin de alimente rafinate, grăsimi trans și zaharuri, reprezintă cauza bolilor degenerative, cum ar fi obezitatea, cancerul, diabetul și bolile cardiace, maladiile Parkinson și Alzheimer, depresia și infertilitatea.