Doctorii au îndepărtat scheletul unui copil din pântecele mamei după 38 de ani

De: Carmen Ulian / 22.08.2014, 10:00
Doctorii au îndepărtat scheletul unui copil din pântecele mamei după 38 de ani
Jyoti Kumar din India a rămas gravidă la 24 de ani, dar nu a vrut să asculte de medici când aceștia i-au spus că fătul nu va supraviețui. Ea a fugit din spital.

La 24 de ani, Kumar rămânea însărcinată. Medicii i-au dat fătului șanse mici de supraviețuire căci era o sarcină extrauterină. Speriată de operație, Kumar a părăsit spitalul fără să anunțe cadrele medicale.

Acum, la vârsta de 62 de ani, a acuzat dureri de stomac fără să știe cauza. Ajunsă din nou la spital, medicii au descoperit în stomacul femeii o umflătură și s-au temut să nu fie vorba de un cancer. După câteva analize amănunțite rezultatul a uimit toată lumea. Acea umflătură din stomcul femeii era, de fapt, scheletul fătului despre care medicii i-au spus că nu va trăi. Pe când avea ea 24 de ani.

Astfel, indianca a trăit mult și bine cu rămășițele copilului ei în stomac fără ca sănătatea ei să fie pusă în mare pericol.

Medicii au afirmat că acesta este un record. Un caz asemănător s-a descoperit în Belgia, unde o sarcină ectopică a durat 18 ani.