Documentar despre viața FABULOASĂ‚ a cântăreței Beyonce, difuzat de HBO

De: Gabriela Voicu / 27.11.2012, 12:00
Documentar despre viața FABULOASĂ‚ a cântăreței Beyonce, difuzat de HBO
Un documentar despre viața cântăreței Beyonce Knowles va ajunge pe micile ecrane.

Documentarul despre viața cântăreței Beyonce Knowles va fi difuzat în exclusivitate de HBO, pe 16 februarie 2013.

Câștigătoare a 16 premii Grammy, Beyonce nu doar apare în documentar, ci este regizorul și producătorul executiv al acestuia.

Filmul le va oferi fanilor ocazia să vadă o parte din viața din culise a cântăreței. „Mulți cunosc viața publică a lui Beyonce, dar puțini știu cum este ea ca pesoană, în spatele scenei. Vom descoperi o femeie energică, vulnerabilă, remarcabilă”, a declarat Michael Lombardo, președinte HBO.

Documentarul conține și imagini filmate chiar de Beyonce cu laptopul ei și surprinde momente importante din viața artistei – nașterea fiicei ei, Blue Ivy, câteva concerte din Atlantic City, înregistrarea de pe 19 august a unui clip special pentru piesa ei, „I was Here”, pentru United Nations World Humanitarian Day, precum și secvențe de la o petrecere organizată înaintea alegerilor prezidențiale, în New York, pentru a-l susține pe Barack Obama.

Documentarul despre Beyonce va debuta cu doar două săptămâni înainte ca ea să cânte în cadrul Super Bowl, în New Orleans, pe 3 februarie.

În 2001, Beyonce a apărut în reportajul „Year of 4”, difuzat pe MTV, din care aflăm ce a inspirat-o pe cântăreață pentru realizarea albumului „4”. Puteți vedea mai sus clipul.