Documentarul despre Billie Eilish, “The World’s A Little Blurry”, lansat în februarie 2021

De: Loredana Toma / 21.12.2020, 15:02
Documentarul despre Billie Eilish, “The World's A Little Blurry”, lansat în februarie 2021

Documentarul despre viața cântăreței fenomen Billie Eilish, așteptat cu nerăbdare de fani, are deja o dată oficială de lansare. „Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” va fi lansat pe 26 februarie 2021, pe Apple TV+, fiind produs de Apple Original Films. Pentru cei interesați, trailerul este deja disponibil online.

Billie Eilish a făcut istorie la premiile Grammy 2020

Cântăreața și compozitoarea americană Billie Eilish, în vârstă de 19 ani, a devenit cunoscută după lansarea piesei “Ocean Eyes”, scrisă de fratele său, Finneas O’Connell, în 2015.

A cunoscut succesul în toată lumea la numai 17 ani, când single-ul “Bad Guy”, de pe albumul său de debut, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, a ajuns pe prima poziție în topurile din mai multe țări.

Anul acesta, ea a stabilit un nou record la gala premiilor Grammy, devenind cea mai tânără artistă care a câștigat trofeul pentru cel mai bun album. A mai fost premiată la alte patru categorii de top, „cel mai bun debut”, „cel mai bun cântec”, „cea mai bună înregistrare” și „cel mai bun artist pop”.

Documentarul este o invitație deschisă în viața artistei

Filmul este realizat de premiatul regizor R. J. Cutler și este ca o ușă deschisă spre momentele cele mai importante din viața artistei, ce includ familia și viața în turneu, precum și modul în care își compune cântecele, între concerte. Documentarul îi are ca invitați pe fratele artistei, precum și pe părinții lui Billie, actorii Maggie Baird și Patrick O’Connell.

Eilish: „Therefore I Am” este o piesă răutăcioasă, dar o iubesc

Luna trecută, Eilish a mai lansat o piesă, intitulată „Therefore I Am”, care a fost deja vizualizată de zeci de milioane de ori. Cântecul este despre o persoană misterioasă căreia Eilish îi transmite un mesaj cât se poate de clar, respectiv că nu reprezintă nimic pentru ea.

„I’m not your friend or anything / Damn, you think that you’re the man / I think, therefore, I am,” „Stop, what the hell are you talking about? Get my pretty name out of your mouth”.

Într-un interviu pentru Apple Music, Eilish a precizat că “interpretarea sensului melodiei este la latitudinea fiecăruia”, însă ea n-a oferit niciun indiciu. A menționat, însă, că este curioasă privind reacția publicului și că știe și ea că piesa este puțin răutăcioasă, dar că fix asta îi și place.

Sursa: CNN

Tags: