DOG EAT DOG concertează pe 13 mai 2014 în România

Apropo.ro / 28.02.2014, 10:30
DOG EAT DOG concertează pe 13 mai 2014 în România
Legenda anilor '90, DOG EAT DOG, și-a anunțat oficial turneul european!România e pe lista țărilor în care vor concerta americanii, anul acesta!

Americanii de la DOG EAT DOG, cunoscuți în anii ’90 pentru heavy rotation-ul de pe MTV, o trupă cu care a crescut o generație întreagă de rockeri, a anunțat de curând turneul european! Printre țările în care vor ajunge americanii se găsește și România, în cadrul turneului care celebrează 20 de ani de la lansarea albumului „All boro kings”!

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pe 13 mai, în Club Colectiv din București, METALHEAD vă invită la o seară tribut anilor ’90. Invitați speciali sunt trupele COMA și NIȘTE BĂ‚IEȚI.

concert

Formată în 1990 în New Jersey, DOG EAT DOG a ținut vârfurile topurilor internaționale în anii ’90, la început ca o trupă de hardcore fusion cu rap, funk, ska și hip-hop alături de inconfundabilul saxofon. Hituri ca „No Fronts”, „Who’s the king” și „If These are good times” de pe albumul „All Boro Kings” i-au propulsat rapid în topuri. Cu patru albume la activ, DOG EAT DOG au câștigat mai multe premii MTV și inimile a milioane de fani în toată lumea.

Biletele pentru concertul DOG EAT DOG, COMA și NIȘTE BĂ‚IEȚI de pe 13 mai 2014 pot fi găsite pe www.iabilet.ro și în rețelele www.Eventim.ro, www. Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Biletoo.ro.