”Dog Whisperer” Cesar Millan a murit în urma unui atac de cord?

De: Carmen Ulian / 03.12.2014, 14:26
''Dog Whisperer'' Cesar Millan a murit în urma unui atac de cord?
Cunoscutul dresor de câini și gazda emisiunii americane Dog Whisperer, Cesar Millan a murit în această dimineață în urma unui atac de cord, a anunțat soția acestuia.

În urmă cu câteva ore, soția dresorului, Jahira Dar, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că soțul ei, Cesar Millan, a decedat în urma unui infarct, la spitalul Santa Clarita din California, unde era internat de puțin timp, informează noticiasunam.com.

Gazda emisiunii Dog Whisperer, Cezar Millan avea 45 de ani și era de naționalitate mexicano-americană, fiind născut în De la Cruz, Sinaloa.

Cesar Millan a ajutat și a dresat numeroși câini, de la cei mai neascultători, la cei mai blânzi. Era un nume cunoscut și în rândul vedetelor, care nu de puține ori au apelat la serviciile sale.

Cezar a scris și trei cărți în care a împărtășit din secretele meseriei sale. În urmă cu doi ani a dat startul fundației care îi poartă numele, unde jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith, ocupă poziția de vice-președinte.

Familia lui Cesar a declarat că acesta va fi înmormântat în Sinaloa, alături de bunicul său, cel de la care moștenește pasiunea pentru animale, în special pentru câini.

Din fericire pentru toți fanii săi, Cesar a fost victima unei farse proaste, le fel cum li s-a întâmplat multor alte vedete. Câteva site-uri au publicat știrea ca fiind adevărată. Nu există dovezi despre acest lucru pe conturile acestuia de pe rețelele sociale și nici pe alte site-uri serioase.