Doi bărbați au fost arestați după ce au înghițit câte 40.000 $

De: Gabriela Voicu / 17.09.2012, 15:20
Doi bărbați au fost arestați după ce au înghițit câte 40.000 $
Doi bărbați au încercat să introducă ilegal 80.000 $ în Columbia, fiecare înghițind jumătate din sumă.

Doi bărbați, care au înghițit câte 40.000 $ înainte de a trece granița spre Columbia, au fost arestați, săptămâna trecută, pe aeroportul internațional din orașul columbian Medellin, unde se întorceau din Costa Rica.

În urmă cu ceva vreme, hoții au folosit o metodă similară pentru a face contrabandă cu droguri, înghițind pachete cu narcotice în valoare de mii de dolari, pentru a le vinde în afara Columbiei.

Autoritățile columbiene nu erau, însă, familiarizate cu folosirea aceleiași metode pentru a „spăla” bani.

Polițiștii nu au menționat cum au fost recuperați banii, dar au făcut declarații privind arestarea unuia dintre bărbați.

Doi hoți au înghițit 40.000 $

Columbianul a atras atenția oamenilor legii pentru că era foarte agitat când a trecut prin procedurile de control din aeroport.

La a doua scanare corporală, polițiștii au văzut mai multe obiecte în zona abdominală a suspectului. Acestea erau 40 de capsule, conținând fiecare 1.000 $.

Autoritățile cred că bărbații făceau afaceri cu carteluri de droguri, deși nu exclud posibilitatea ca ei să fie în legătură cu sindicate de crimă organizată sau implicate în trafic de arme și carne vie.