Doi bărbați au furat o bucată din mașina în care a murit Paul Walker

De: Gabriela Voicu / 06.12.2013, 13:30
Doi bărbați au furat o bucată din mașina în care a murit Paul Walker
Un bărbat a fost arestat, iar altul plănuia să se predea după ce au furat părți din mașina în care se afla actorul Paul Walker când a avut loc accidentul care l-a ucis.

Un bărbat a fost arestat, iar altul este așteptat să se predea după ce autoritățile din Los Angeles au descoperit că cei doi au furat o parte din mașina în care se afla actorul Paul Walker când a avut loc accidentul care l-a ucis, pe 30 noiembrie. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Jameson Witty, de 18 ani, a fost arestat la locuința sa din L.A., iar complicele lui, un bărbat de 25 de ani, ar urma să fie reținut, după ce poliția a descoperit că ei au furat o bucată din automobilul Porsche Carrera GT 2005 care a fost curățat de pe șosea, sâmbătă.

Mașina în care a murit Paul Walker

Un martor a văzut un bărbat coborând din mașina sa care se afla în spatele camionetei încărcate cu rămașițele Porsche-ului. Profitând de indicatorul roșu al semaforului, acesta a luat o bucată din Porsche, s-a urcat din nou în mașina sa și a plecat. Șoferul camionetei a raportat imediat furtul polițiștilor din Santa Clarita.

Witty și complicele său furaseră din acoperișul mașinii care a fost condusă de Roger Rodas, prietenul actorului Paul Walker, când a avut loc accidentul. Cauțiunea în cazul lui Witty a fost stabilită la 20.000 de dolari.