Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 23.05.2017, 12:22
Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO
Se pare că au trecut toate testele la care au fost suspuşi şi au rezitat cu brio ispitelor de la "Inula Iubirii", sezonul 3.

Un cuplu din comuna Sînandrei, Liviu şi Bianca au decis să-şi testeze iubirea şi fidelitate în Thailanda, la emisiunea „Insula Iubirii”.

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Bianca Hincianu şi Liviu Gherman şi-au testat relaţia la „Insula Iubirii”, iar povestea lor a avut un final fericit. Bianca şi Liviu s-au căsătorit deja weekendul trecut la Timişoara, iar acest lucru nu poate să însemne decât că au plecat acasă împreună.

Bianca şi Liviu sunt amândoi din judeţul Timiş, au o relaţie de doi ani şi jumătate şi locuiesc împreună de doi ani. Spun despre ei că sunt geloşi, acesta fiind şi cel mai frecvent motiv de ceartă. Liviu a fost căsătorit şi are doi copii, iar Bianca a mai avut o relaţie înainte să îl cunoscă pe el.