Doi fraţi geniali, Victor şi Călin Popescu, în distribuţia noului sezon ”Fructul Oprit”

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 11:03
Doi fraţi geniali, Victor şi Călin Popescu, în distribuţia noului sezon ”Fructul Oprit”
Noul sezon al îndrăgitului serial ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, începând din 29 august, de la ora 20.00, vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori. Pe lângă marii actorii care se alătură producţiei vor fi şi nume noi în lumea filmului. Victor şi Călin Popescu sunt doi băieţi cu performanţe extraordinare care vor face parte din distribuţie, fiind la prima experienţă cinematografică din viaţa lor.

Victor are 13 ani, este în clasa a VII-a cu specializare în Matematică. El a participat la foarte multe olimpiade şi a obţinut rezultate remarcabile. În paralel, este înscris la un Club de Teatru şi consideră că acest nou proiect din viaţa sa este unul plin de oportunităţi.

”Am fost foarte fericit când am luat castingul pentru rol, asta fiindcă ştiam că voi trăi o experienţă unică. Sunt încântat că mi se oferă oportunitatea de a cunoaşte oameni noi şi deosebiţi şi de a învăţa lucruri minunate”, spune Victor, care în serial se va numi Traian şi va fi fiul Silviei, personaj interpretat de Alina Puşcaş.
Fratele său, Călin Popescu, are 9 ani şi este deja în clasa a IV-a pentru că, tocmai datorită performanţelor sale intelectuale, a concentrat doi ani într-unul. Călin face două şcoli în acelaşi timp. Studiază la Little London şi este extern la Colegiul Naţional de muzică ”George Enescu”, unde studiază pianul. A fost premiat pentru talentul său muzical în mai multe rânduri şi, încă de la grădiniţă, a făcut cursuri de teatru. În serial, el este Victor, fiul Soniei – rol interpretat de frumoasa actriţă Michaela Prosan.
”Fiecare zi pe platoul de filmare este minunată, toată echipa mă răsfaţă şi mă ajutã să-mi înţeleg rolul. Îmi place mult că mă cheamă Victor, pe fratele meu îl cheamă aşa.

Este incredibil că am avut şansa să fac parte din echipa “Fructul Oprit”. Nu ştiu ce va fi în viitor, dar mă bucur de fiecare clipă în prezent” mărturiseşte Călin, care glumeşte spunând că este pentru prima dată când faptul că e mic de statură reprezintă un avantaj pentru el.
Cei doi fraţi sunt foarte entuziasmaţi de faptul că au luat castingul pentru rolurile din ”Frcutul Oprit” şi sunt foarte responsabili, fapt confirmat chiar de Ruxandra Ion: ”Sunt doi copii extrem de bine crescuţi, pasionaţi, talentaţi şi serioşi.”
Din 29 august, telespectatorii pot urmări sezonul 2 “Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.